Om dig

 

Om dig - og dine udfordringer

 

Hvis du har fundet vej herind er det mit gæt, at du - om du er ung eller gammel - føler dig fastlåst i noget, som dræner din livsglæde. Du er måske midt i en livskrise, stresset eller du har tabt retningen med dit liv. Mange, jeg taler med, slås med svære familierelationer og effekterne af en opvækst med svigt.

 

Det er også meget muligt, at du er her fordi du bokser med overvægt, overspisning, selvhad og slanke-stress. Jeg har etableret et samarbejde med sundhedsekspert Per Brændgaard , hvor missionen er at lære dig at elske dig selv, din krop - og din mad - påny. Det handler også rigtig meget om selvværd.

 

Det kan være, at familielivet halter og at dit/jeres parforhold lider. Måske er I en kludetæppefamilie med konflikter, som dræner. Er du som forælder bekymret for dit/jeres barn og ønsker hjælp på stedet? En del oplever lang ventetid på behandling i det offentlige. Jeg taler med børn/unge fra alderen 13 og opefter.

 

Måske er du tynget af angst. Angst kan være en invaliderende tilstand, fordi angst opleves meget fysisk og ofte i sociale sammenhænge. Hvis du oplever dig modløs, opgivende (evt. selvmordstanker), energiforladt, selvbebrejdende og/eller irritabel er det meget muligt at du døjer med en depression. Depression er en kompleks lidelse, med mange 'afstikkere'; med min erfaring fra psykiatrien er du i trygge hænder i forhold til at blive udredt og behandlet korrekt.

 

Eller - du plages af noget, du har svært ved at sætte ord på. Du mærker bare, at du ikke har det godt.

 

Du behøver ikke gå alene med din udfordring, det er altid positivt at søge hjælp, støtte og sparring.

 

Ring gerne for en uforpligtende snak på tlf. 6014 2237

 

 

Bemærk: Som medlem af Dansk Psykologforening er jeg forpligtet til at følge de nordiske regler hvad angår tavshedspligt og etik.

Psykolog JULIE OTZEN

 

Havremarksvej 14 C, Annisse Nord, 3200 Helsinge

+45 6014 2237 - julie@julieotzen.dk